Αλλαγή φρουράς στα Βoybands;

Φέτος που τα νούμερα τηλεθέασης του Βρετανικού X Factor ήταν τα απογοητευτικότερα της 9χρονης Ιστορίας του, φέτος βρήκα εγώ να κολλήσω, και να το παρακολουθώ από το YouTube κάθε εβδομάδα. Union J
Από τους διαγωνιζόμενους υποστήριζα 3. Ενώ κανείς από αυτούς δεν κέρδισε, ανάμεσα τους ήταν οι Union J – οι οποίοι κατάφεραν να “τερματίσουν” αξιοπρεπέστατα τέταρτοι.
Το boyband αυτό, πριν καν ακόμη τελειώσει το talent show, το πούσαραν ως τους επόμενους One Direction.
Προχτές – 4 μήνες και κάτι μετά το τέλος της εκπομπής – παρουσίασαν στο διαδίκτυο το παρθενικό τους σίνγκλ με τίτλο ‘Carry You’, που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.Τα κοινά μεταξύ Union J και One Direction είναι προφανή [X-Factor, boyband], κι επειδή τέτοιου είδους συγκροτήματα στοχεύουν και στο αυτί και στο μάτι του κοινού, σε μια αναλογία 50-50 [εντάξει, ίσως 40-60, άντε…το πολύ 30-70], για να πάρετε κι εσείς μια ιδέα του τι μπορούν να κάνουν στη σκηνή οι Union J – και εάν θα πρέπει, ή όχι, να αγχωθούν οι One Direction – ιδού 3 από τις αγαπημένες μου στιγμές του φιλόδοξου γκρούπ στο X-Factor.

Κλείνοντας, επειδή στις μέρες μας κάθε γκρουπ, για να έχει έστω και την παραμικρή ελπίδα για επιτυχία, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια υποψία πρόκλησης και σκανδάλου στη “συνταγή” – στο crash-test των δυο boybands στα σκανδαλοθηρικά εξώφυλλα, οι Union J θα έχουν να αντιπαραθέσουν στον μπερμπάντη Harry Styles, με αδυναμία στις πολύ μεγαλύτερες από εκείνον γυναίκες, τον ανοιχτά gay Jaymi Hensley. Πρώτη φορά, δηλαδή, θα έχουμε μια ποπ-κόντρα  ‘cub VS gay’, που αυτό, κι από μόνο του, θα έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον – αν μη τι άλλο – από κοινωνιολογικής πλευράς!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s