Ο Matt Goss συνεχίζει να αναρωτιέται ‘When Will I Be Famous’ 25 χρόνια μετά, όμως σε άλλον τόνο και ύφος αυτή τη φορά.

6Το 1986 δύο δίδυμα από την Βρετανία, ο Matt και ο Luke Goss, μαζί με τον φίλο τους Craig Logan, σχημάτισαν τους Bros. Ο Matt τραγουδούσε, o Luke έπαιζε ντραμς, ο Craig έπαιζε μπάσο, αλλά – πέντε χρόνια, τρία άλμπουμς, και καμιά δεκαριά επιτυχίες αργότερα – διαλύθηκαν.

O Craig συνέχισε ως παραγωγός και μάνατζερ άλλων καλλιτεχνών, ο Luke το γύρισε στην υποκριτική, ενώ ο Matt ήταν ο μόνος που συνέχισε να κάνει αυτό που έκανε και στους Bros.

Σίγουρα δεν είχε την ίδια επιτυχία στην σόλο πορεία του, αλλά από το 1995 έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει 5 άλμπουμς, και να εμφανίζεται από το 2010 μέχρι και σήμερα στο θρυλικό Caesar’s Palace του Λας Βέγκας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία!

Στο πέμπτο του άλμπουμ, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε με τον τίτλο ‘Life You Imagine’, έχει συνεργαστεί με τον επιτυχημένο παραγωγό Ron Fair, και έχοντας επηρεαστεί από την υπεργκλάμουρους ατμόσφαιρα του Λας Βέγκας, ήθελε τα νέα του τραγούδια να έχουν κάτι από τα μουσικά του ινδάλματα – Sinatra, Bowie, Elvis, και Queen.

Σε αυτή την πολύ “φτερά, πούπουλα και στρας” διάθεση, λοιπόν, ο Matt αποφάσισε να συμπεριλάβει στο νέο άλμπουμ και την διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των Bros ‘When Will I Be Famous’, την οποία ερμηνεύει στις εμφανίσεις του στο Caesar’s Palace!Το αποτέλεσμα είναι “Σοκ και Δέος!”.

Δεν ξέρω αν φταίει που όταν είχε κυκλοφορήσει η ορίτζιναλ εκτέλεση των Bros ήμουν σε μια πολύ τρυφερή και ευεπηρέαστη ηλικία, αλλά μου φαίνεται ότι η νέα βερσιόν είναι μεγάλη ιεροσυλία! Πρέπει να σεβόμαστε το παρελθόν μας, ιδίως όταν είναι πολύ πιο επιτυχημένο από το παρόν μας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s