Ο David Hasselhoff διανύει την πιο καλτ περίοδο της καρίερας του! Δείτε το πειστήριο.

1Στο άκουσμα του ονόματος του David Hasselhoff, κάποιοι θυμούνται τον ‘Ιππότη της Ασφάλτου’ (οι 40+), κάποιοι άλλοι χαμογελάν στην ανάμνηση κιτσάτων ποπ Γερμανικών τραγουδιών (πάλι οι 40+), οι περισσότεροι θα σου μιλήσουν για τον ναυαγοσώστη Mitch Buchannon (οι 30+), ενώ είναι και μερικοί που φέρνουν στο μυαλό τους την εικόνα του ξεπεσμένου αλκοολικού τηλεστάρ που προσπαθεί να φάει πεσμένος στο πάτωμα (οι 20+).

Όμως ο 63χρονος ηθοποιός θέλει να δημιουργήσει και άλλες αναμνήσεις για εμάς, και μάλιστα ακόμα πιο καλτ από τις προηγούμενες!

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την τρίτη συνέχεια του Sharknado, στο οποίο παίζει έναν από τους ρόλους, ο Hoff ηχογράφησε ένα τραγούδι και για μια Σουηδική παραγωγή με τον τίτλο ‘Kung Fury’, που παρωδεί τις αστυνομικές ταινίες πολεμικών τεχνών της δεκαετίας του ’80, και το βίντεοκλιπ του είναι ένας πραγματικός θησαυρός καλτίλας.

Όμως παρά το ότι το θέμα μου είναι ο Hasselhoff, δεν μπορώ να αντισταθώ και στην μαγεία του ‘Kung Fury’, και ιδού το υπερλατρεμένο του τραίηλερ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s