Λέτε ο Eddie Redmayne να το “τσιμπήσει” τελικά το δεύτερο συνεχόμενο Όσκαρ; Το πρώτο τραίηλερ του ‘The Danish Girl’ με κάνει να πιστεύω πως έχει κάποιες πιθανότητες.

8Πάντα προσπαθώ να αποφεύγω όσο γίνεται τις παρακινδυνευμένες προβλέψεις, αλλά βλέποντας το πρώτο τραίηλερ του The Danish Girl, δεν μπορώ παρά να παρασυρθώ και να ποντάρω στο ότι ο Eddie Redmayne με μια τέτοια ερμηνεία σε έναν τόσο αβανταδόρικο ρόλο, έχει αρκετές πιθανότητες να γράψει Ιστορία, παίρνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου τον ερχόμενο Φεβρουάριο!

H ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Einar Wegener – του Δανού εικαστικού, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου στις αρχές της δεκαετίας του ’30 – και την σκηνοθεσία υπογράφει ο οσκαρούχος Tom Hooper (‘The Kings Speech’, ‘Les Miserables’), ενώ στο πλευρό του ταλαντούχου Βρετανού πρωταγωνιστή βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Alicia Vikander, Ben Whishaw, Matthias Schoenaerts, και Amber Heard.

Το The Danish Girl θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτό το Σάββατο στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ στη χώρα μας θα φτάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2016.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s