Τί συμβαίνει πραγματικά με την Miley και τον Liam;

Miley1Τα στοιχεία που έχουμε είναι τα εξής: Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth πέρασαν τις γιορτές μαζί. Στην συνέχεια, λέγεται πως κάποιοι τους είδαν να φιλιούνται σε ένα πάρτυ για τις Χρυσές Σφαίρες, και λίγες μέρες αργότερα η Miley εμφανίστηκε φορώντας ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε καταπληκτικά με το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, ενώ την περασμένη Παρασκευή κατέφτασε στο σπίτι του Liam στο Μάλιμπου, συνοδευόμενη (όπως βλέπουμε και στην παραπάνω φωτογραφία) από ένα φορτηγό μετακομίσεων.

Οι δυο τους δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι, και ο Chris Hemsworth δήλωσε αυτές τις μέρες πως δεν έχει ιδέα σχετικά με το αν ο αδελφός του τα ξαναβρήκε με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, προσθέτοντας όμως πως συνήθως εκείνος μαθαίνει τα νέα τελευταίος από τα δημοσιεύματα, ενώ την ίδια στιγμή μια μαρτυριάρα πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας διατείνεται πως Miley έχει επιστρέψει στον Liam από τον Απρίλιο, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Patrick Schwarzenegger.

Δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει τόσος καπνός που δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει το πράγμα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s