Ο Zayn Malik κυκλοφορεί το πρώτο σόλο σινγκλ του, και επιστρέφει στα θρανία!

5Τον περασμένο Νοέμβριο πήραμε μια πολύ μικρή γεύση από την ενδιαφέρουσα μουσική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η σόλο καριέρα του Zayn Malik μέσα από ένα snippet του Befour, αλλά τώρα μας χωρίζουν μόλις τρεις μέρες και κάτι ώρες από την κυκλοφορία του πρώτου σινγκλ του.

Το τραγούδι θα έχει τον τίτλο Pillowtalk, και θα έχει ως θέμα του το σεξ, όπως και ολόκληρο το σόλο ντεμπούτο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της άνοιξης. “Όλοι κάνουν σεξ, και είναι κάτι για το οποίο οι άνθρωποι θέλουν να ακούνε. Είναι μέρος της ζωής όλων, ένα πολύ μεγάλο μέρος.”. Αυτά είπε το πρώην μέλος των One Direction δίνοντας το στίγμα της παρθενικής σόλο δισκογραφικής του δουλειάς, ενώ αναφερόμενος στο πρώην συγκρότημά του, είπε πως αν βρεθεί η σωστή στιγμή, δεν αποκλείει μια επανασύνδεση, και άφησε να εννοηθεί ότι με ένα από τα εναπομείναντα τέσσερα μέλη συνεχίζει να έχει επαφή μέσω e-mail, χωρίς όμως να το κατονομάζει.

Προς το παρόν, όμως, η προτεραιότητά είναι η σόλο καριέρα του, αλλά και το να τελειώσει το σχολείο του, κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει λόγω των One Direction, και θέλει τώρα να το πάρει απολυτήριο για να είναι ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά του στο μέλλον.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s