Το νέο άλμπουμ της Rihanna κυκλοφόρησε επιτέλους, αλλά δεν είναι ακριβώς όπως το περιμέναμε.

AntiΝαι, είναι γεγονός! Η Rihanna κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες το πολυαναμενόμενο όγδοο άλμπουμ της, επιφυλάσσοντάς μας μια κάπως δυσάρεστη έκπληξη.

Αν σας άρεσε το ‘FourFiveSeconds’, το ‘Bitch Better Have My Money’ ή το ‘American Oxygen’, μην τα ψάξετε στο Anti, διότι δεν έχουν συμπεριληφθεί στα 13 κομμάτια του tracklist!

Πρώτο επίσημο σινγκλ τελικά είναι το Work με την συμμετοχή του Drake, το οποίο είναι εξαιρετικά αδιάφορο, αλλά και ελαφρώς κολλητικό, καθώς στα 3 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα της διάρκειας του, ακούγεται 88 φορές (μετρημένες) η λέξη “work”. Αν νομίζετε ότι εσείς μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την πλύση εγκεφάλου, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας ακούγοντάς το εδώ.

Όσο για την κάπως απρόσμενη κυκλοφορία του άλμπουμ – αν και ήμασταν λίγο προετοιμασμένοι – ακόμα δεν είναι απόλυτα σαφές αν η Riri συνειδητά πήρε την απόφαση να κυκλοφορήσει το Anti αυτήν ακριβώς την χρονική στιγμή, ή αν αναγκάστηκε να το επισπεύσει λίγο όταν κάποιο από τα σαΐνια του σιχαμένου Tidal ανέβασε κατά λάθος την Τετάρτη το βράδυ στην πλατφόρμα του Jay Z και των φίλων του όλα τα τραγούδια του άλμπουμ, κατεβάζοντάς τα λίγο αργότερα. Κι επειδή το “λίγο αργότερα” είναι πάρα πολύς χρόνος για να μείνουν ακυκλοφόρητα κομμάτια της Rihanna ελεύθερα στο ξέφραγο αμπέλι του διαδικτύου, προτίμησαν – πριν αρχίσουν οι διαρροές από θαυμαστές και μη – να κυκλοφορήσουν κι επίσημα το άλμπουμ λίγες ώρες μετά, και πάλι αποκλειστικά μέσω Tidal για την πρώτη εβδομάδα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s