Μεγάλο μυστήριο γύρω από την επιστροφή της Melissa McCarthy στο revival των ‘Gilmore Girls’.

M2Ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον από την Warner Bros. η επιστροφή των Gilmore Girls στην μικρή οθόνη για μερικά επεισόδια, και ενώ οι περισσότεροι από τους αρχικούς πρωταγωνιστές έχουν δεχτεί να ξαναπάρουν τους παλιούς τους ρόλους, μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Melissa McCarthy.

Η τροφαντή Αμερικανίδα ηθοποιός ενσάρκωνε την Sookie, και είναι η μοναδική από το καστ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς που κατάφερε να διαγράψει μια καλή επαγγελματική πορεία στην μικρή και μεγάλη οθόνη μετά το τέλος των τηλεοπτικών περιπετειών της Lorelai και της Rory Gilmore, κι έτσι πολλοί ήμασταν εκείνοι που αμφιβάλαμε αν θα ενθουσιαστεί με αυτό το revival.

Όμως, το ζήτημα της επιστροφής της McCarthy αποδεικνύεται λίγο πιο μπερδεμένο από ό,τι θα το φανταζόμασταν. Από τη μια πλευρά, έχουμε την δημιουργό της σειράς, Amy ShermanPalladino, να δηλώνει πως η Melissa είναι πολύ απασχολημένη για να επιστρέψει, αλλά εκείνη έχει πει στους ανθρώπους της ηθοποιού πως αν βρει έστω και ένα απόγευμα ελεύθερο, πολύ θα ήθελαν να ερχόταν από το πλατώ, και ότι ακόμα και αν αυτό γινόταν απροειδοποίητα, θα μπορούσαν να της γράψουν τουλάχιστον μια σκηνή για να κάνει ένα σύντομο πέρασμα. Από την άλλη, η McCarthy, απαντώντας σε tweet που της έστειλε θαυμάστρια ζητώντας της να επιστρέψει στην φανταστική πόλη της τηλεοπτικής σειράς για να ξαναπαίξει την Sookie, είπε “Ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά δυστυχώς κανείς δεν ζήτησε ούτε από εμένα ούτε από την Sookie να επιστρέψουμε στο Stars Hollow. Τους εύχομαι τα καλύτερα.”.

Τί να συμβαίνει άραγε στην πραγματικότητα;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s