Το βίντεο του ‘Freak’ της Lana Del Rey έπρεπε να τελειώνει 5 λεπτά νωρίτερα.

8Έχουμε μάθει να περιμένουμε από την Lana Del Rey πολύ ωραία βίντεοκλιπ, αλλά τώρα που έκανε την εμφάνιση του η κατά το ήμισυ σκηνοθετημένη από τον Quentin Tarantino οπτικοποίηση του Freak – ενός από τα καλύτερα κομμάτια του Honeymoon –  βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να πω ότι η βιντεογραφία της έχει γνωρίσει και καλύτερες στιγμές.

Όμως δεν ρίχνω όλο το φταίξιμο στον υπερκτιμημένο κινηματογραφικό σκηνοθέτη. Τα πρώτα πέντε λεπτά  που υπογράφει ο Tarantino – όσο κρατάει δηλαδή και το τραγούδι – είναι μια αξιοπρεπέστατη slow motion ναρκωπαραίσθηση που ταιριάζει πολύ καλά στον σέξι και ράθυμο ρυθμό του Freak.
Αυτό που με ενόχλησε ήταν που έκατσα και έχασα τα επόμενα 5 λεπτά από την ζωή μου, βλέποντας στην συνέχεια υλικό που τους είχε “περισσέψει” από το ψιλοαδιάφορ βίντεο του Music To Watch Boys To με μουσική επένδυση από το Clair De Lune του Debussy, και το χειρότερο είναι το ότι αυτή η απολύτως περιττή επιμήκυνση δένει νοηματικά με το πρώτο κομμάτι του βίντεο μόλις 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s