Το “καλοσκηνοθετημένο” πένθος της Céline Dion.

Celine1Δεν θέλω να είμαι καχύποπτος, αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα, και η καχυποψία μου μεγαλώνει όταν εμπλέκεται στο συμβάν και μια βετεράνος περφόρμερ που έφτασε στην κορυφή “μανιπουλάροντας” το συναίσθημα του κοινού.

Ο λόγος για την Céline Dion, η οποία αυτήν την Τρίτη έκανε πρώτη της εμφάνιση στην σκηνή του Colosseum του Caesars Palace στο Λας Βέγκας μετά τον θάνατο του συζύγου της, και καθώς ερμήνευε το All By Myself, η φωνή της “έσπασε” αμέσως μετά από μια από τις χαρακτηριστικές της κορώνες, και ακολούθησε ένα βουβό κλάμα που κράτησε μέχρι το τελικό κρεσέντο του κομματιού πριν την αποχώρησή της από την σκηνή.

Πολλοί θα με πουν κακεντρεχή και αναίσθητο, αλλά η Γαλλοκαναδέζα ντίβα έχει προσθέσει στον αναμφισβήτητο πόνο της χηρείας της και μια εσάνς σόουμπιζ, κάτι που πιθανότατα κάνει από κεκτημένη ταχύτητα, χωρίς να το συνειδητοποιεί καν.
Χαρακτηριστικό αυτού του “γκλαμουράτου” πένθους της, είναι και το ότι φημολογείται πως η Dion είχε πάρει το καλούπι, και έχει κάνει ένα χρυσό ομοίωμα του χεριού του συζύγου της για να το πιάνει κάθε βράδυ πριν ανέβει στη σκηνή, όπως έκανε όλα τα χρόνια της υπερεπιτυχημένης καριέρας της.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s