Η Hailee Steinfeld είναι κάτι πολύ παραπάνω από άλλη μια κολλητή της Taylor Swift.

h1 - CopyΤην Hailee Steinfeld κάποιοι την έχουν ακουστά απλά και μόνο ως ένα μέλος της περίφημης υπέρλαμπρης “κλίκας” των φιλενάδων της Taylor Swift, αγνοώντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο και πολύπλευρο ταλέντο.

Αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, μάθετε παρακάτω μερικά στοιχεία από το πλούσιο βιογραφικό της 19χρονης Hailee, και απολαύστε το νέο της σινγκλ!

Το 2011, η συμπαθέστατη Hailee προτάθηκε στα δεκατέσσερά της για Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο True Grit των αδελφών Coen, ενώ κανονικά θα της άξιζε μια υποψηφιότητα τουλάχιστον για πρώτο γυναικείο (για να μη σας πω ότι κανονικά θα έπρεπε και να το είχε κερδίσει κιόλας, καθώς μιλάμε για τη χρονιά που η μάλλον διαπλεκόμενη Ακαδημία θεώρησε πως η κοινότοπη ερμηνεία της Natalie Portman στο υπερεκτιμημένο ‘Black Swan’ του Darren Aronofsky ήταν άξια βράβευσης).

Στην συνέχεια ακολούθησαν αρκετοί ακόμα κινηματογραφικοί ρόλοι μέχρι που στα γυρίσματα του Pitch Perfect 2’ to 2014 η Steinfeld συνειδητοποίησε πόσο πολύ αγαπάει το τραγούδι, και αποφάσισε να κάνει μια πιο σοβαρή απόπειρα στη μουσική.

Πέρυσι το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το παρθενικό της σινγκλ με τον τίτλο Love Myself διαγράφοντας μια πολύ ικανοποιητική σε αρκετά εθνικά charts ανά τον κόσμο, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο ακολούθησε και η κυκλοφορία του πρώτου της  ΕΡ που τιτλοφορείται Haiz.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στην άνοιξη του 2016, όπου το Haiz επανακυκλοφορεί περιλαμβάνοντας μια επανεκτέλεση ενός από τα τραγούδια του με την συμμετοχή του Joe Jonas, δίνοντας στην Hailee το δεύτερο σουξέ της δισκογραφικής της καριέρας.

Συνεχίζετε να πιστεύετε ότι η Hailee Steinfeld είναι απλά μια κολλητή της Taylor Swift;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s