Δυο καλόγριες έχουν βάλει στο μάτι την Katy Perry.

katyH Katy Perry εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται αντιμέτωπη με δυο καλόγριες που είναι αποφασισμένες να μην την αφήσουν να αποκτήσει το σπίτι των ονείρων της.

Η πέτρα του σκανδάλου είναι ένας γαλλικού ύφους πύργος με ένα συνολικό εμβαδόν που πλησιάζει τα 1.000 τετραγωνικά μέτρα, ο οποίος είναι χτισμένος πάνω σε έναν λόφο που του επιτρέπει να έχει ανεμπόδιστη θέα στο Λος Άντζελες. Αυτό το φτωχικό ήταν επί πολλά χρόνια γυναικείο μοναστήρι, και όταν έμαθαν οι δύο εναπομείνασες καλόγριες πως ο Αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες δέχτηκε να πουλήσει το ακίνητο έναντι 14,5 εκ. δολαρίων στην Katy Perry, εκείνες μπλόκαραν την πώληση εμφανίζοντας μια άλλη αγοράστρια της αρεσκείας τους, η οποία τους έταξε ένα εκατομμυριάκι παραπάνω, κάνοντας παράλληλα ξεκάθαρο πως η αντίθεσή τους στα πλάνα της Αρχιεπισκοπής δεν ήταν μόνο οικονομικής φύσης, αλλά αφορούσε και το ποιόν της Katy Perry, η οποία αντιπροσωπεύει όλα αυτά που αντιμάχονται οι καλοκάγαθες “δούλες του Κυρίου”.

Όλα αυτά τα πολύ Χριστιανικά έχουν ξεκινήσει από τα μέσα του Ιουλίου, και αυτήν την εβδομάδα η δικαιοσύνη πήρε εμμέσως το μέρος της Αμερικανίδας σταρ, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε πως οι δύο καλόγριες δεν έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τον αγοραστή για ένα ακίνητο που ανήκει στην Αρχιεπισκοπή του Λος Άντζελες, πράγμα που σημαίνει ότι η Perry κέρδισε μια μάχη, αλλά σίγουρα δεν κέρδισε τον πόλεμο, καθώς ο δικηγόρος των δύο επίμονων μοναχών δήλωσε πως οι πελάτισσές του σκέφτονται να ασκήσουν έφεση.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s