Δεν έχετε περιέργεια να μάθετε τί απέγινε ο Jesus Luz μετά τη Madonna;

Jesus1Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που ο Jesus Luz γνώριζε στιγμές δόξας ως toyboy της Madonna, και όταν το σύντομο πολυφωτογραφημένο λαβ στόρυ τους έφτασε στο αναπόφευκτο τέλος του, λίγο-πολύ χάσαμε τα ίχνη αυτού του καλοσχηματισμένου νεαρού.

Όμως, ακόμα κι αν δεν έχετε την παραμικρή περιέργεια για το τι απέγινε ο Βραζιλιάνος μόντελος στην…μετα-Madonna ζωή του, έρχομαι τώρα εγώ για να σας δώσω την συνιστώμενη ημερήσια δόση άχρηστων πληροφοριών σχετικά με τον λατίνο καλλονό.

H ραγδαία άνοδος που γνώρισε η μοντελική του καριέρα στο μικρό χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο τότε 22χρονος Jesus βρισκόταν στο πλευρό της τότε 51χρονης Madge, αποδείχθηκε – δυστυχώς – παντελώς παροδική.

Έτσι, ο Jesus ήδη από το 2010 άρχισε να δοκιμάζει την τύχη του ως DJ (ίσως κόλλησε το “μικρόβιο” όταν εμφανίστηκε ως DJ στο βίντεοκλιπ ‘Celebration’ της Madonna) παρακολουθώντας μια ειδική σχολή στη Νέα Υόρκη, και από τότε κατάφερε να ακολουθήσει μέχρι σήμερα μια σχετικά επιτυχημένη καριέρα παίζοντας trance και progressive house κυρίως σε κλαμπ της Βραζιλίας, συνεχίζοντας παράλληλα να κάνει και μερικές δουλειές ως μοντέλο, ενώ όσον αφορά τα προσωπικά του, ο 29χρονος Luz  αυτήν την εποχή περιμένει την γέννηση της πρώτης του κόρης από την σύντροφό του Ana Carolina Ramiro, η οποία και συμπατριώτισσά του είναι, και συνάδελφός του!

Αυτά, λοιπόν, εν συντομία για τον εξαφανισμένο πρώην της Βασίλισσας της Ποπ, ο οποίος φαίνεται να ζει χωρίς να βασιλεύει ακριβώς, αλλά από την παρακάτω φωτογραφία δείχνει τουλάχιστον πολύ ευτυχισμένος που θα γίνει μπαμπάς.

Jesus2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s