Ο Channing Tatum κάνει ποδαρικό στο talk show της αυτιστικής Carly Fleischmann.

6 - Copy“Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τον πρώτο καλεσμένο μου. Έχει υπάρξει στρίπερ, αστυνομικός, μυστικός πράκτορας, αγόρι πολλών γυναικών και σύντομα θα παρατήσει τη γυναίκα του για να είναι μαζί μου. Καλωσορίζω τον Channing Tatum.”.

Με αυτά τα λόγια άνοιξε η 21χρονη Carly Fleischmann το πρώτο επεισόδιο του διαδικτυακού της talk show με τον τίτλο Speechless with Carly Fleischmann.

Όμως, η Carly δεν είναι ακόμα μια συνηθισμένη YouTuber με συμπαθητική αίσθηση του χιούμορ, αλλά μια πραγματικά αξιοθαύμαστη κοπέλα, καθώς καταφέρνει να πραγματοποιήσει το όνειρό της παρά τις δυσκολίες που της δημιουργεί ο αυτισμός, παρακάμπτοντας ακόμα και την αδυναμία της στην λεκτική επικοινωνία παρουσιάζοντας τη νέα διαδικτυακή της εκμπομπή δανειζόμενη την ηλεκτρονική φωνή ενός iPad!

Η Fleischmann ήταν ήδη ψιλογνωστή στις ΗΠΑ, καθώς είχε απασχολήσει για πρώτη φορά την Αμερικάνικη γνώμη όταν το 2012 εξέδωσε ένα βιβλίο με τον τίτλο Carlys Voice, στο οποίο παρουσίαζε τον αυτισμό μέσα από τα δικά της μάτια, και τώρα πλέον κάνει όλους μας να περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα επόμενα επεισόδια αυτού του νέου διαδικτυακού εγχειρήματός της.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s