Ο Justin Timberlake έρχεται να “σώσει” τον τελικό της φετινής Γιουροβίζιον!

6 - Copy - CopyΣήμερα είναι ο πρώτος ημιτελικός της Γιουροβίζιον και πρώτη φορά στη ζωή μου αδιαφορώ τόσο πολύ για αυτήν τη διοργάνωση. Λίγο που με κουράζει ο τριήμερος πλέον εορτασμός, λίγο που κάθε χρονιά είναι μέσες άκρες μια από τα ίδια, λίγο που το τραγούδι μας είναι για ακόμα μια φορά κάτω του μετρίου, δεν χρειάζομαι και κάτι ακόμα για να χάσω κάθε ίχνος ενδιαφέροντος για τον πάλαι ποτέ εντυπωσιακό μουσικοτηλεοπτικό θεσμό.

Κι εκεί που έλεγα πως ούτε καν με τον τελικό δεν θα ασχοληθώ, έρχεται η είδηση-βόμβα πως το Σάββατο, εκτός από τους εκπροσώπους των 26 διαγωνιζόμενων χωρών, θα ανεβεί στη σκηνή του Ericsson Globe της Στοκχόλμης και ο Justin Timberlake για να τραγουδήσει για πρώτη φορά ζωντανά το υπέροχα κεφάτο Cant Stop The Feeling!

Κι αν αναρωτιέστε πώς και ο Αμερικάνος σούπερ σταρ θα εμφανιστεί στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι την βραδιά υπολογίζεται να παρακολουθήσουν πάνω από 200 εκ. τηλεθεατές παγκοσμίως, ενώ φέτος θα είναι και η πρώτη φορά που θα μεταδοθεί ζωντανά και στις ΗΠΑ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s