Ο Shia LaBeouf θα ενσαρκώσει τον ευέξαπτο John McEnroe!

lb1Οι περισσότεροι θα ξέρετε πως ο John McEnroe είναι ένας από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς τενίστες όλων των εποχών, ο οποίος ήταν διαβόητος για τα πολλά νεύρα που είχε στους αγώνες του, ενώ όλοι έχουμε ακούσει πως δεν είναι λίγες οι φορές που ο Shia LaBeouf απασχόλησε την κοινή γνώμη με την επιθετική του συμπεριφορά.

Έχοντας, λοιπόν, και οι δυο τους ένα πολύ έντονα ευέξαπτο ταμπεραμέντο, μου φαίνεται πολύ ταιριαστό που ο LaBeouf θα ενσαρκώσει τον McEnroe σε μια ταινία που θα εστιάζει στην αντιπαλότητα που είχε ο Αμερικανός τενίστας με τον Σουηδό πρωταθλητή Bjorn Borg, με τον οποίο βρέθηκε αντιμέτωπος 14 φορές από το 1978 μέχρι το 1981!

Η ταινία θα έχει τον τίτλο Borg/McEnroe, και στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Δανός Janus Metzο οποίος είχε βραβευτεί το 2010 στις Κάνες για το ντοκιμαντέρ Armadilo – ενώ απέναντι στον LaBeouf θα δούμε τον Σουηδό Sverrir Gudnason στον ρόλο του Borg.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο από τη Σουηδία, και θα συνεχιστούν στο Λονδίνο, το Μονακό και τη Νέα Υόρκη, ενώ η ταινία υπολογίζεται να βγει στους κινηματογράφους μέσα στο 2017.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s