Δείτε το μεταθανάτιο ζωντανό ντουέτο της Christina Aguilera με την Whitney Houston που δεν θα προβληθεί ποτέ στην Αμερικάνικη τηλεόραση.

6 - Copy - Copy - Copy - Copy (2)Η ολοζώντανη Christina Aguilera είχε ανακοινώσει πως θα έκανε ένα ντουέτο με το ολόγραμμα της νεκρής Whitney Houston στον τελικό της δέκατης σεζόν του Αμερικάνικου Voice, ο οποίος θα γίνει την επόμενη Τετάρτη.

Και επειδή στο Αμέρικα οι τηλεοπτικές παραγωγές είναι πάντα άρτιες, οι προνοητικοί δημιουργοί του επιτυχημένου talent show μαγνητοσκόπησαν εκ των προτέρων αυτήν την πολυαναμενόμενη ζωντανή συνύπαρξη των δύο μεγάλων ερμηνευτριών επί σκηνής, αλλά ενώ οι φωνές τους έδεσαν υπέροχα δίνοντάς μας δυο συγκλονιστικές ερμηνείες του I Have Nothing και του Im Every Woman, εκείνοι που διαχειρίζονται μετά θάνατον τα ζητήματα της αδικοχαμένης Houston έκριναν πως το ολόγραμμα της ντίβας δεν είναι ακόμα τελειοποιημένο οπτικά, αποφασίζοντας να μην δώσουν την άδεια να προβληθεί το υλικό στην τηλεόραση την επόμενη εβδομάδα.

Όμως, ευτυχώς για εμάς, το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, και μπορούμε παρ’όλα αυτά να απολαύσουμε αυτήν την πραγματικά Ιστορική συνάντηση των δύο υπερταλαντούχων τραγουδιστριών.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s