Η Ariana Grande το έχει βάλει σκοπό να “ξεσηκώσει” κάθε βιτσιόζο – και μη!

6 - Copy - Copy - Copy - Copy - CopyΗ Ariana Grande έδειξε ήδη από το βίντεοκλιπ του Dangerous Woman τις πολύ άγριες διαθέσεις που έχει για να μας πείσει πως είναι πλέον μια επικίνδυνη, σέξι γυναίκα, και τώρα συνεχίζει με την ίδια ακριβώς λογική και στο βίντεοκλιπ του Let Me Love You, το οποίο είναι το πιο αισθησιακό κομμάτι που έχει τραγουδήσει μέχρι τώρα.

Όμως επειδή η Ari επιμένει πεισματικά να μοιάζει με 13χρονο – παρά το γεγονός ότι σε 34 μέρες να κλείνει τα 23 – το ολοκαίνουριο βίντεοκλίπ της με όλες αυτές τις σέξι πόζες και τις ναζιάρικες μούτες, είναι μια πρώτης τάξεως νόμιμη απόλαυση για κάθε παιδεραστή.

Και αν νομίζετε ότι η Ariana απευθύνεται μόνο σε αυτό το παρεκκλίνον κοινό, κάνετε λάθος. Η λιλιπούτεια ανάφτρα θέλει να δελεάσει επίσης όσους έχουν και το πιο άκακο βίτσιο της γεροντολαγνίας, δηλώντας από τώρα με σιγουριά πως ακόμα και στα 95 της θα κυκλοφορεί γυμνή μέχρι και στο μανάβικο του σούπερ μάρκετ!

Το πολυαναμενόμενο τρίτο άλμπουμ της ταλαντούχας Αμερικανίδας τραγουδίστριας κυκλοφορόρησε την Παρασκευή, και είναι η καλύτερή της δουλειά μέχρι σήμερα. Αναλυτικότερη κριτική έρχεται σύντομα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s