Το πρώτο τρέιλερ του ‘Beauty and the Beast’ είναι εδώ! Αν θέλετε να δείτε την Emma Watson ως Πεντάμορφη, θα πρέπει να περιμένετε το επόμενο.

5 - Copy (2)Περιμένατε με αγωνία το πρώτο τρέιλερ του Beauty and the Beast για να δείτε την Emma Watson να μεταμορφώνεται στη Belle; Τότε, δυστυχώς, σας έχω άσχημα νέα.

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του πολυαναμενόμενου ριμέικ, στο οποίο ουσιαστικά παίρνουμε μόνο μια πρώτη γεύση από τα εντυπωσιακότατα σκηνικά, αφού η πρωταγωνίστρια μας κρύβεται πίσω από ένα τριαντάφυλλο. Το καταλαβαίνω ότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα είδος σασπένς γύρω από την ταινία και μια αναμονή για το επόμενο τρέιλερ, όμως δε μπορώ να πω ότι τα κατάφεραν απόλυτα.

Αυτή η νέα κινηματογραφική αφήγηση του γνωστού παραμυθιού θα φτάσει στις αίθουσες τον επόμενο Μάρτιο, έχοντας τον Bill Condon (‘Dreamgirls’, ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn’) στην καρέκλα του σκηνοθέτη, τον Luke Evans στον ρόλο του Gaston, τον Kevin Klein να υποδύεται τον πατέρα της Πεντάμορφης, και τον Dan Stevensτον οποίο οι περισσότεροι θα θυμάστε από τον ρόλο του Matthew Crawley στο ‘Downton Abbey – να…”παραμορφώνεται” στο ρομαντικό Τέρας του τίτλου, ενώ ο Ewan McGregor δανείζει τη φωνή του στο αξιαγάπητο κηροπήγιο του μαγεμένου πύργου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s