Ο σκηνοθέτης John Carney δεν έχει ούτε μια καλή κουβέντα να πει για την Keira Knightley.

keira1“Δεν θα κάνω άλλη ταινία με supermodels”, είπε ο John Carney σε συνέντευξη για την προώθηση της νέας του ταινίας, αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Keira Knightley στο Begin Again, και αυτό ήταν μόνο η αρχή ενός σχεδόν παραληρηματικού θαψίματος της Βρετανίδας σταρ από τον πρώην συνεργάτη της.

“Ο Mark Ruffalo είναι ένας φανταστικός ηθοποιός και είναι μεγάλη χαρά το να δουλεύεις με τον Adam Levine, ο οποίος είναι εντελώς ανεπιτήδευτος και δεν φοβάται καθόλου να εκθέσει τον εαυτό του στην κάμερα και να εξερευνήσει ποιος είναι ως άτομο. Νομίζω ότι αυτό χρειάζεσαι ως ηθοποιός: πρέπει να μη φοβάσαι να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι μπροστά στην κάμερα. Αυτό που κάνει η Keira, είναι να κρύβει ποια είναι, και δε νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό και να είσαι ηθοποιός[…]Δεν είναι ότι μισώ το Χόλιγουντ, αλλά προτιμώ να δουλεύω με ανήσυχους, κανονικούς κινηματογραφικούς ηθοποιούς αντί κινηματογραφικούς αστέρες. Δεν θέλω να κακολογήσω την Keira, αλλά είναι δύσκολο το να είσαι ηθοποιός και απαιτεί ένα επίπεδο ειλικρίνειας και αυτο-ανάλυσης, το οποίο ακόμα δεν έχει φτάσει.”

Και κάπου εκεί ο Ιρλανδός σκηνοθέτης άφησε το φτυάρι του να ξαποστάσει, έχοντας κάνει απολύτως σαφές πως στο μέλλον δε θέλει την Keira Knigtley ούτε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από δικό του πλατό – όχι πως κι εκείνη θα πετάει τη σκούφια της για μια μεταξύ τους συνεργασία, ύστερα από αυτόν τον χειμαρώδη ποιοτικό κατινισμό του Carney.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s