Το φορεμένο jock strap του Zac Efron βγήκε σε πλειστηριασμό!

7Αν είστε φετιχιστής/φετιχίστρια φαν του Zac Efron, μπορείτε τώρα να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε ένα από τα πιο κρυφά σας όνειρα!

Αν πιστεύετε ότι ο 29χρονος Zac είναι ένας από τους πιο σέξι άντρες του σημερινού Χόλιγουντ, ήρθε η ώρα να σπάσετε τον κουμπαρά σας για να αποκτήσετε το φορεμένο βρακάκι του!

Όσοι είδατε το ‘Dirty Grandpa’ σίγουρα θα θυμάστε τον 29χρονο ηθοποιό να χορεύει τη ‘Macarena’ φορώντας ένα jock strap με μια σφήκα στα απόκρυφα, το οποίο τώρα μπορεί να γίνει δικό σας.

Για τις επόμενες εννέα μέρες τρέχει ένας πλειστηριασμός με κοστούμια και αντικείμενα από το ‘Dirty Grandpa’ στην ιστοσελίδα PropStore, και ανάμεσα στα αντικείμενα προς πώληση είναι και το εν λόγω μικροσκοπικό jock strap, το οποίο – σύμφωνα με την περιγραφή του – έχει μικρούς λεκέδες από τη χρήση του, πράγμα που νομίζω ότι μάλλον προσθέτει παρά αφαιρεί από την αξία του, η οποία προς το παρόν παραμένει αρκετά χαμηλή, έχοντας ξεπεράσει μόλις τα 200 δολάρια, αλλά κάτι μου λέει πως ο τελικός πλειοδότης θα χρειαστεί να βάλει λίγο πιο βαθιά το χέρι του στην τσέπη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s