Η Stephanie Seymour δίνει έναν πολύ προσβλητικό τίτλο στην Gigi και την Kendall.

gks1Η Stephanie Seymour ανήκει σε εκείνη τη φουρνιά των ακριβολπληρωμένων μοντέλων που πριν εικοσικάτι χρόνια ανάγκασαν τη βιομηχανία της Μόδας και τον Τύπο να εφεύρουν τον όρο “supermodel”, και έτσι έχει κάθε δικαίωμα όταν μιλάει για τις διαδόχους της δικιάς της γενιάς να μη μασάει τα λόγια της, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε λίγο.

“Είναι εντελώς διαφορετικές από αυτό που ήμαστε εμείς. Τα supermodels είναι σαν κάτι από το παρελθόν. Αξίζουν τον δικό τους τίτλο. Η Kendall και η Gigi είναι όμορφα κορίτσια, και τις υποστηρίζω, αλλά χρειάζονται τον δικό τους τίτλο.”.

Αυτά τα ηπίως προσβλητικά είπε αρχικά η 48χρονη Seymour αναφερόμενη στις 21χρονες συναδέλφους της, Jenner και Hadid, και όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο τίτλος, εκείνη δεν δίστασε διόλου να τις “αποκαθηλώσει” ολοκληρωτικά, ονομάζοντάς ’τες “Bitches of the moment”!

Οι δυο “bitches of the moment” πρέπει να έχουν κουμπώσει τα ηρεμιστικά τους και μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντήσει σε αυτήν τη μάλλον ακραία επίθεση, σεβόμενες ίσως την θρυλική καριέρα – αλλά και την προεμμηνόπαυση – αυτού του πραγματικού μύθου του μόντελινγκ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s