Η Rita Ora είναι ικανή για φόνο, και το ξέρει πλέον και το δικαστήριο!

ora1H Rita Ora φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού πως είναι ένα επικίνδυνο κορίτσι, και στην περίπτωσή της τα φαινόμενα όχι απλά δεν απατούν, αλλά ίσως και να μην μαρτυρούν όλο το μέγεθος της επικινδυνότητάς της.

Μια κρύα νύχτα του περασμένου Νοεμβρίου δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι της Ora, και χτες η Αλβανοβρετανίδα τραγουδίστρια αναγκάστηκε να τους ξανασυναντήσει στο δικαστήριο.

Όμως το μεγαλύτερο λαβράκι βγήκε όταν κατά τη διάρκεια της χτεσινής ακροαματικής διαδικασίας παίχτηκε στη δικαστική αίθουσα ένα ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που έκανε εκείνο το βράδυ στην Άμεση Δράση η καταγγέλλουσα ενώ οι δύο κακοποιοί σουλατσάριζαν στον κάτω όροφο του σπιτιού της, στο οποίο η θερμόαιμη στάρλετ – αφού πρώτα έχει πετάξει διάφορες αθυρόστομες απειλές στους απρόσκλητους νυχτερινούς επισκέπτες της – ακούγεται πεντακάθαρα κάποια στιγμή να λέει στον τηλεφωνητή της Αστυνομίας, “Τι θέλετε να κάνω τώρα; Θα τον σκοτώσω.”.

Η 25χρονη Rita μετά από αυτό σχεδόν κατέρρευσε και αποχώρησε από την αίθουσα, αφήνοντας όμως πίσω της επίσημα καταγεγραμμένη στα δικαστικά πρακτικά την δολοφονική της φύση.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s