Κατάφερε ο Calvin Harris να κερδίσει την Taylor Swift στο δικό της “παιχνίδι”;

calvin3Είναι αυτό που λέμε, από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Είχαμε τόσα χρόνια συνηθίσει να είναι η Taylor Swift εκείνη που καταφέρνει ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη μέση στους πρώην συντρόφους της μέσα από τα τραγούδια της, αλλά αυτή τη φορά ίσως ήρθε επιτέλους η ώρα να δοκιμάσει και η ίδια τη δικιά της δηλητηριώδη συνταγή, καθώς κάποιοι στίχοι του νέου σινγκλ του Calvin Harris μάλλον αναφέρονται ευθαρσώς στα τσιλιμπουρδίσματά της με τον Tom Hiddleston., και αυτό λίγες μόλις μέρες αφού ο Σκωτσέζος παραγωγός πέταξε την πρώτη καραμπινάτη σπόντα για τη νέα σχέση της πρώην αγαπήμενης του.

Το προβοκατόρικο Olé’ είναι η νέα συνεργασία του Harris με τον John Newman, ο οποίος κάνει τη βρομοδουλειά και μας τραγουδά τον στίχο-ταβανόπροκα I see online that you began to be a good girl and take trips with your boyfriend.”, ενώ λίγο αργότερα ακολουθεί το ευρηματικό Low key, you wont tell none of your friends about me.”, παίζοντας με την ηχητική ομοιότητα μεταξύ low key και Loki, το οποίο είναι το όνομα του χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Hiddleston στα κινηματογραφικά Thor’.

Η Taylor, φυσικά, δεν χάρηκε που κάποιος την κέρδισε στο παιχνίδι της, και έβαλε καλοθελητές του περιβάλλοντός της να αφήσουν να διαρρεύσει πως εκείνη ήταν ενήμερη για το Olé’, καθώς ο Calvin το έγραφε όταν ακόμα οι δυο τους ήταν μαζί και ο Tom δεν υπήρχε στην εικόνα.

Το ότι η Swift μπορεί να λέει τη μισή (βολική) αλήθεια και ο Harris να είχε όντως αρχίσει να δουλεύει το τραγούδι από τότε, αλλά να πρόσθεσε τους παραπάνω προβοκατόρικους στίχους αργότερα, φαντάζομαι πως δεν είναι κάτι που περνάει μόνο από το δικό μου μυαλό. Έτσι δεν είναι;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s