Τελικά ο χωρισμός της Taylor και του Calvin είναι ο πιο επεισοδιακός της χρονιάς, και τους ευχαριστούμε για αυτό.

ctay4Τον Nils Sjöberg τον ξέρετε; Σύμφωνα με στενό συνεργάτη της Taylor Swift, τον ξέρετε, αλλά δεν το ξέρατε ότι τον ξέρετε.

Με πιο απλά λόγια, βόμβα μεγατόνων έσκασε χτες όταν ο εκπρόσωπος της Tay Tay επιβεβαίωσε μια φήμη που ήθελε την Αμερικανίδα σούπερ σταρ να έχει βάλει το χεράκι της στη σύνθεση του This Is What You Came For του Calvin Harris και της Rihanna, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Nils Sjöberg.

Υποτίθεται – και αν θέλετε το πιστεύετε – ότι η Swift βρήκε τη μελωδία του εν λόγω καλοκαιρινού megahit στο πιάνο, και ύστερα μαζί με τον Harris έφτιαξαν στο στούντιο το demo που έφτασε στα χέρια της Rihanna.

Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, ο Calvin Harris ξεκίνησε ένα δικαιολογημένο (πιθανότατα) παραλήρημα κατά της πρώην αγαπημένης του στο twitter, στο οποίο μεταξύ άλλων εξαιρετικά “χαριτωμένων” πέταξε και την εξής λατρεμένη ταβανόπροκα: “Το ξέρω ότι τελείωσες την τουρνέ και ότι χρειάζεσαι [να βρεις] κάποιον καινούριο να προσπαθήσεις να θάψεις όπως την Katy [Perry] κλπ, αλλά δεν είμαι αυτός, λυπάμαι. Δε θα το επιτρέψω.”.

Και να σκεφτείτε ότι αρχικά νομίζαμε ότι θα ήταν ένας πολύ ήσυχος και πολιτισμένος χωρισμός, αλλά λίγο ο έρωτας-εξπρές της Taylor με τον Hiddleston, λίγο το νέο τραγούδι του John Newman, λίγο ο…Nils Sjöberg, και το σκηνικό αρχίζει να θυμίζει τον ‘Πόλεμο των Ρόουζ’.

Περιμένω με αγωνία το επόμενο επεισόδιο!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s