Πόσο “μεγάλο έγκλημα” είναι τελικά η γλυκιά Taylor;

swifty1Η εικόνα του “καλού καριτσιού” που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια για την Taylor Swift, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα θολώνει λίγο, και έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε μήπως τόσον καιρό είχαμε πέσει θύματα μιας καλοστημένης επικοινωνιακής απάτης.

Μετά τον Calvin Harrisο οποίος δικαιολογημένα έχει ξεσπαθώσει εναντίον της, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές μέχρι τώρα – άλλος ένας που γνωρίζει την γλυκύτατη Swifty από κοντά μας παρουσιάζει τώρα ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπό της!

O αγνώστων λοιπών στοιχείων άντρας αποκαλύπτει πως γνώρισε τη 12χρονη τότε Taylor το 2001, όταν πήρε τον πρωταγωνιστικό αντρικό ρόλο σε μια παράσταση της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας στην οποία η φιλόδοξη Swift ήταν το μεγάλο όνομα.

Οι δυο τους αλληλοαντιπαθηθήκαν κεραυνοβόλα και η σχέση τους ήταν ψυχρή από το πρώτο λεπτό, αλλά τα πράγματα μεταξύ τους χειροτέρεψαν πολύ περισσότερο όταν εκείνος αποδείχτηκε πιο ταλαντούχος από εκείνη, κλέβοντάς της την παράσταση, και τότε εκείνη σε μια κρίση υστερίας κατέβασε με μανία όλες τις φωτογραφίες του από τους τοίχους.

Σίγουρα, δεν είχαμε μια τόσο βίαιη εικόνα της Tay Tay στο νου, αλλά δε φταίει εκείνη αν εμείς είμαστε ευκολόπιστοι. Έπρεπε να είχαμε υποψιαστεί ότι για να καταφέρει κάποια να γίνει η μεγαλύτερη ποπ σταρ του κόσμου, είναι μάλλον αδύνατο να είναι τόσο γλυκιά και αθώα όσο προβαλλόταν προς τα έξω.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s