Σοκ και δεός! Ποια αδιάφορη ημι-στάρ επέλεξαν για τον ρόλο της Bette Midler σε ένα παρακινδυνευμένο ριμέικ μιας πολύ μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας από τα ’80s!

bette2Το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime έχει στα σκαριά ένα ριμέικ του λατρεμένου Beaches, και ενώ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποια θα υποδυθεί τον ρόλο που είχε η Barbara Hershey στο πασίγνωστο κινηματογραφικό δράμα του 1988, φαίνεται πως μόλις επέλεξαν ποια θα γεμίσει τα παπούτσια της Bette Midler, και η επιλογή τους είναι σχεδόν σοκαριστική!

Χωρίς παραπάνω φλυαρίες – και αφού σας προτείνω να έχετε εύκαιρα τα υπογλώσσιά σας – είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσω ότι στη θέση της πληθωρικής ντίβας θα δούμε την άχρωμη και άοσμη Idina Menzel, η οποία επίσης θα τσιρίξει ερμηνεύσει και τα Wind Beneath My Wings και The Glory Of Love – δυο από τις πιο εμβληματικές επιτυχίες της Divine Miss M, οι οποίες περιλαμβάνονταν στο soundtrack της ταινίας.

Είμαι υπερβολικός που πιστεύω πως έχουμε να κάνουμε με το πιο άστοχο κάστινγκ στην Ιστορία της τηλεόρασης και του κινηματογράφου;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s