Ένα αστρονομικό ποσό τάζει η Sony στον Daniel Craig για να παραμείνει στον ρόλο του 007!

007Όσο και αν εγώ θεωρώ ότι ο Daniel Craig είναι ένας από τους χειρότερους James Bond που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη, η Sony φαίνεται να διαφωνεί κάθετα μαζί μου, τάζοντας  στον Βρετανό ηθοποιό ένα εξωφρενικό ποσό για να μην κάνει τελικά πράξη τις απειλές του περί αποχώρησης από το θρυλικό κινηματογραφικό franchise.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μέσα στο σαββατοκύριακο, το χολιγουντιανό στούντιο προσφέρει στον Craig 150 εκ. δολάρια για να ξαναφορέσει τα sur mesure κοστούμια του 007 για ακόμα δύο ταινίες!

Αν υπολογίσουμε ότι η μέση διάρκεια των τεσσάρων ταινιών που έχει κάνει ο Craig ως James Bond φτάνουν τα 135 λεπτά, βγάζουμε το μαθηματικό συμπέρασμα ότι οι κουβαρντάδες της Sony προτίθενται να τον πληρώσουν πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια για κάθε λεπτό των δύο μελοντικών ταινιών.

Αν η πληροφορία για αυτό αστρονομικό ποσό είναι αληθής, τότε θα πρέπει ο Βρετανός ηθοποιός να αρχίσει άμεσα εντατική προπόνηση στις κωλοτούμπες, γιατί – όπως θα του έλεγε και ο Σπύρος Καλογήρου – είναι πολλά τα λεφτά, Daniel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s