Ο Calvin Harris λήγει τον πόλεμο με την Taylor Swift.

calvin5Με τον τίτλο του Solo Artist of the Artist φιγουράρει άκρως κομψός ο Calvin Harris στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του βρετανικού GQ που είναι αφιερωμένο στους ‘Άντρες της Χρονιάς’, και στην συνέντευξή του εμφανίζεται πολύ μαλακωμένος πλέον ως προς τον χωρισμό του από την Taylor Swift.

“Είναι πολύ δύσκολο όταν κάτι που θεωρώ τόσο προσωπικό βγαίνει προς τα έξω τόσο πολύ. Τα επακόλουθα του χωρισμού δημοσιοποιήθηκαν πολύ περισσότερο από την ίδια τη σχέση. Όταν ήμαστε μαζί, προσέχαμε πολύ να μη γίνουμε τσίρκο στα μίντια. Σεβάστηκε τα αισθήματά μου ως προς αυτό. Δεν είμαι καλός στο να είμαι μια διασημότητα”, είπε ο Σκωτσέζος παραγωγός, προσθέτοντας λίγο παρακάτω το εξαιρετικά πολιτισμένο “[Αυτή η σχέση] ήταν λάθος και για τους δυο μας. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν σωστό, και γι’αυτό τελείωσε, αλλά όλα αυτά που συνέβησαν στη συνέχεια…”.

Πάντως, το πιο εντυπωσιακό σε αυτή την αλλαγή στάσης του Calvin Harris, είναι το πόσο διαβολικά βολικό είναι το timing για την Tay Tay! Την ίδια εβδομάδα που δημοσιοποιείται ο χωρισμός της με τον Tom Hiddlestonκαι πριν προλάβει ο ηθοποιός να πετάξει την παραμικρή πιθανή κακιούλα για την πρώην αγαπημένη του – ο Harris λήγει δημοσίως τον μεταξύ τους πόλεμο, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το προηγούμενο ανοιχτό μέτωπο που είχε η “πολυχωρισμένη” σούπερ σταρ!

Μερικές έχουν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s