Είναι το ‘Fifty Shades Darker’ εξίσου άθλιο με το ‘Fifty Shades of Grey’; Αν τολμάτε, δείτε το πρώτο τρέιλερ.

5Όσες (και όσοι;) λάτρεψαν το Fifty Shades of Grey, θα λατρέψουν και το Fifty Shades Darker, ενώ αντίστοιχα όσοι σιχαθήκαμε την ανεκδιήγητη κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου τόμου του πιο πολυσυζητημένου Άρλεκιν της Ιστορίας, καλύτερα να μην περάσουμε ούτε έξω από τους κινηματογράφους που θα προβάλουν το σίκουέλ της από τον Φεβρουάριο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα χάνοντας δύο λεπτά από τη ζωή μου για να δω το πρώτο τρέιλερ του Fifty Shades Darker.

Όμως δεν φταίει κανείς άλλος, εγώ φταίω. Τί περίμενα; Να έχει γίνει το θαύμα και να έχει αλλάξει κάτι; Δεν έγινε κανένα θαύμα και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.

Η Dakota Johnson και ο Jamie Dornan δείχνουν όσο ατάλαντοι και αντιερωτικοί έδειχναν και στην προηγούμενη ταινία, η αισθητική του κινηματογραφικού franchise συνεχίζει να θυμίζει ακριβή τηλεταινία – παρόλο που η Sam Taylor-Johnson παρέδωσε τη σκηνοθετική σκυτάλη στον James Foley – και τα μόνα ενδιαφέροντα στοιχεία του τρέιλερ είναι η κυριολεκτικά στιγμιαία εμφάνιση της Kim Basinger, και το ότι μας ξεκαθαρίζει πως ο Miguel είναι εκείνος που ερμηνεύει το Crazy In Love’ της Beyoncé, και όχι ο Justin Bieber, όπως πολλοί είχαμε λανθασμένα υποψιαστεί.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s