Η γλυκιά J.Lo κουμαντάρει ένα καρτέλ ναρκωτικών σε μια βιογραφική ταινία του HBO!

jlo1Ενώ η Jennifer Lopez πρόκειται να επιστρέψει τον Ιανουάριο στη μικρή οθόνη ενσαρκώνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας αστυνομικού στη δεύτερη σεζόν της σειράς Shades of Blue, παράλληλα προετοιμάζεται να αναλάβει και έναν εκ διαμέτρου αντίθετο ρόλο σε μια βιογραφική τηλεταινία που έχει στα σκαριά το HBO.

Η πολυσχιδής J.Lo θα ενσαρκώσει την αδίστακτη Griselda Blanco, η οποία είναι γνωστή και ως η “Νονά της Κοναΐνης”, καθώς κατά τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 διαφέντευε ένα καρτέλ που διακινούσε τόνους ναρκωτικών στις ΗΠΑ.

Η Πορτορικάνα σούπερ σταρ εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα εκτελεί και χρέη executive producer σε αυτό το ενδιαφέρον biopic για την διαβόητη Κολομβιανή Σιδηρά Κυρία των καρτέλ, και θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του πιο “κακού ρόλου” της υποκριτικής της καριέρας.

Μιλώντας για το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ, η Lopez αποκάλυψε πως ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να μας διηγηθεί την ιστορία της Blanco, ενώ πρόσθεσε ότι θεωρεί πως η δραματοποίηση της ζωής αυτής της διεφθαρμένης και πολύπλοκης γυναίκας ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του HBO, και μάλλον έχει δίκιο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s