Η Gigi Hadid επισκιάζει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας με μια αμφιλεγόμενη μίμηση της Melania Trump!

gigi1Lady Gaga, Shawn Mendes, Fifth Harmony, Ariana Grande, John Legend, Green Day, Niall Horan, Bruno Mars, είναι μόνο μερικοί από τους πρωτοκλασάτους καλλιτέχνες που τραγούδησαν ζωντανά χτες το βράδυ στα American Music Awards, όμως η Gigi Hadid είναι εκείνη που προκαλεί σήμερα τις περισσότερες συζητήσεις. επισκιάζοντας μέχρι και τον θρίαμβο του ίδιου της του αγοριού, το οποίο έφυγε από την τελετή με το βραβείο του “Νέου Καλλιτέχνη της Χρονιάς”!

Πώς τα τα κατάφερε; Ήταν πολύ απλό και μάλλον ακούσιο.

Η εξωπραγματικά όμορφη Gigi συμπαρουσίαζε τη χτεσινή λαμπερή βραδιά, και όταν έκανε μια αποτυχημένη μίμηση της Melania Trump, το πολιτικά ορθό διαδίκτυο ξεσηκώθηκε εναντίον της, κολλώντας της τον τίτλο της ρατσίστριας λόγω της ανατολικοευρωπαϊκής προφοράς που χρησιμοποίησε μιμούμενη την επόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Κι εγώ αναρωτιέμαι, αφού η Melania όντως έχει ανατολικοευρωπαϊκή προφορά – και αυτό δεν είναι καθόλου ντροπή – γιατί η κατά τα άλλα μάλλον κακόγουστη μίμηση της Gigi ήταν ρατσιστική; Αυτές τις υπερβολικές κοινωνικές (ψευτο)ευαισθησίες δεν θα τις καταλάβω ποτέ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s