Εσείς θα πληρώνατε 12,67€ για το DNA του Ryan Gosling;

FRANCE-ENTERTAINMENT-FILM-GOSLING PEOPLEΑπό χτες το πρωί πωλείται στο e-Bay μια μασημένη τσίχλα του Ryan Gosling, και μέχρι τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές μόνο 12  υποψήφιοι αγοραστές έχουν ενδιαφερθεί για το ελαφρώς αηδιαστικό συλλεκτικό αντικείμενο, με την τιμή του να βρίσκεται προς το παρόν στην τιμή ευκαιρίας των 11 λιρών Αγγλίας (12,67€).

Άρα, αν κάποιοι ενδιαφέρεστε να έχετε στην κατοχή σας τα στεγνωμένα σάλια του ταλαντούχου σταρ –  και κατά συνέπεια και το DNA του – ίσως αυτή να είναι μια μοναδική ευκαιρία για εσάς!

Την τσίχλα αυτή έβγαλε σε δημοπρασία ένας παρουσιαστής ραδιοφωνικού σταθμού της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ο Gosling του την άφησε αμανάτι, κολλώντας την πάνω στο πακέτο. Έτσι, ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής αποφάσισε – παρότι η τσίχλα ήταν τίγκα στο μικρόβιο, καθώς ο Καναδός ηθοποιός ήταν αρρωστούλης κατά την επίσκεψή του στο σταθμό – αντί να την πετάξει στα σκουπίδια, να τη δημοπρατήσει και να δώσει τα έσοδα σε μια οργάνωση που κάνει έρευνες για τη νόσο του Alzheimer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s