Ο Jaden Smith κάνει ποδαρικό στο νέο τετραετές art installation του Shia LaBeouf και των φίλων του.

3Στις 9 το πρωί της περασμένης Παρασκευής – της ημέρας της ορκωμοσίας του Donald Trump – ξεκίνησε το νέο art installation της πολυσυζητημένης καλλιτεχνικής ομάδας που έχει δημιουργήσει ο Shia LaBeouf με τη Nastja Säde Rönkkö και τον Luke Turner.

Αυτή τη φορά το αμφιλεγόμενο τρίο έστησε μια κάμερα έξω από το Museum of the Moving Image στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, και μέσα στα επόμενα 4 ολόκληρα χρόνια – όσο δηλαδή και η (πρώτη;) θητεία του Trump στο Λευκό Οίκο – διάσημοι και άσημοι θα μπορούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας να στέκονται μπροστά της επαναλαμβάνοντας την φράση “He will not divide us”.

Ποδαρικό σε αυτό το μάλλον σαχλό πρότζεκτ έκανε ο Jaden Smith, και αν ποτέ βαριέστε μέσα στην επόμενη τετραετία, θα μπορείτε να μπαίνετε στο hewillnotdivide.us για να συνδεθείτε ζωντανά με τη Νέα Υόρκη και να δείτε αν κάποιος κάνει εκείνη τη στιγμή τη δική του “καλλιτεχνική διαμαρτυρία” στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πολύ φοβάμαι πως στο επόμενο διάστημα έχουμε να δούμε πολλά παραπλήσια καραγκιοζιλίκια, που αντί να κάνουν προφανές σε όλους ότι ο Trump είναι ο πιο τρομακτικός Πρόεδρος που είχε ποτέ η Αμερική, θα τον κάνουν και – λέμε τώρα – συμπαθή.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s