Ο Justin Timberlake μας αποκαλύπτει ποιος ευθύνεται για τη διάλυση των *SYNC!

hr1Συνέντευξη έδωσε ο Justin Timberlake στο Hollywood Reporter, από την οποία ξεχώρισα δύο σημεία.

Το πρώτο αφορά την περίοδο που ο 11χρονος τότε Justin έκανε τα πρώτα του βήματα στη σόουμπιζ ως μέλος του καστ του The New Mickey Mouse Club του Disney Chanel δίπλα στη Britney Spears, την Christina Aguilera και τον Ryan Gosling, τον οποίο ο Justin και η μητέρα του φιλοξενούσαν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής σεζόν.

Το δεύτερο – και πιο ιντριγκαδόρικο – έχει να κάνει με τους *NSYNC, οι οποίοι βρίσκονται σε παρατεταμένο διάλειμμα από το 2002, και ο κάπως ξιπασμένος Timberlake αναφέρεται σε αυτή του τη συνέντευξη στις αιτίες αυτής της ημι-οριστικής διάλυσης του υπερεπιτυχημένου boyband με τα εξής λόγια: “Ένιωσα πως νοιαζόμουν περισσότερο για τη μουσική από ορισμένους άλλους στο γκρουπ. Και ένιωσα ότι ήθελα να κάνω διαφορετική μουσική και ότι έπρεπε να ακολουθήσω την καρδιά μου.”.

Μπορεί να μην έχει άδικο, άλλωστε είναι αναμφισβήτητα – και με μεγάλη διαφορά – ο πιο ταλαντούχος από τους *NSYNC, αλλά θα μπορούσε να το θέσει λίγο πιο κομψά το όλο θέμα, ιδίως αφού υποτίθεται ότι συνεχίζει να διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος.

hr2

hr3

hr4

hr5

hr6

hr7

hr8

hr9

hr10

hr11

hr12

hr13

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s