Μια τριάδα πολλών Όσκαρ ενώνει τις δυνάμεις της σε ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ!

hss1Μια κινηματογραφική dream team αποτελούμενη από τον Steven Spielberg, τον Tom Hanks και τη Meryl Streep, ετοιμάζεται να ενώσει τις δυνάμεις της στο The Post.

Η ταινία θα βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, και θα εστιάζει στο ρόλο που έπαιξε η εφημερίδα Washngton Post στο διαβόητο σκάνδαλο που έγινε γνωστό με το όνομα Pentagon Papers, δημοσιεύοντας το 1971 ορισμένα κομμάτια μιας έρευνας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ σχετικά με το ρόλο της Αμερικής στον Πόλεμο του Βιετνάμ.

Ο Hanks θα ενσαρκώσει τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας, η Streep θα υποδυθεί τον ρόλο της εκδότριας, και θα είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι δύο πολυβραβευμένοι χολιγουντιανοί ηθοποιοί θα συνεργαστούν, ενώ θα είναι επίσης η πρώτη φορά που ο Spielberg θα σκηνοθετήσει τη Streep.

Προσθέτοντας σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη συνεύρεση και την υπογραφή-εγγύηση του Steven Spielberg, μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε Όσκαρ από τώρα, αν και ακόμα η ταινία βρίσκεται στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας της, και το πρόγραμμα του Spielberg είναι τόσο φορτωμένο που ίσως χρειαστεί να περιμένουμε το The Post’ μέχρι το 2019 ή και το 2020.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s