Ο Liam Payne αποκαλύπτει γιατί ο Trump είχε διώξει τους One Direction από το ξενοδοχείο του!

1 - CopyΟ Liam Payne έβγαλε την μπλούζα του, προσπαθώντας να βγει όσο πιο άγριος και σέξι μπορεί (δηλαδή όχι και πολύ) στο εξώφυλλο του Rollacoaster, ενώ αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό πως πριν γίνει ο Donald Trump πλανητάρχης και τα βάλει με τους Μουσουλμάνους, τους Μεξικάνους, τους ομοφυλόφιλους, τις γυναίκες και πολλούς άλλους, τα είχε βάλει και με τους One Direction!

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια διαμονής τους σε ξενοδοχείο του Trump στη Νέα Υόρκη, οι One Direction αρνήθηκαν να ξυπνήσουν για να τους γνωρίσει η κόρη του ευέξαπτου κροίσου, με αποτέλεσμα εκείνος να τους απαγορεύσει να χρησιμοποιούν το υπόγειο γκαράζ του ξενοδοχείου – πράγμα που κάνει σχεδόν αδύνατες τις μετακινήσεις τους, καθώς μαζεύονται εκατοντάδες θαυμαστές τους έξω από τα ξενοδοχεία που διαμένουν – και όταν προσπάθησαν να του εξηγήσουν το πρόβλημά τους, ο θερμοκέφαλος Donald τους είπε, “Οκέι. Τότε δεν σας θέλω στο ξενοδοχείο μου.”!

Αυτό θα πει να έχει κάποιος το ταλέντο που χρειάζεται στη διπλωματία και τις διαπραγματεύσεις για να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s