Ο Robert Pattinson αποκαλύπτει τι σκέφτεται σχετικά με την πιθανή κινηματογραφική επιστροφή της σάγκα του ‘Twilight’.

rpΜε τις πέντε ταινίες του Twilight να έχουν βγάλει συνολικά πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια, το αχόρταγο αφεντικό της Summit Entertainment αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες πως δεν αποκλείεται – αν και δεν υπάρχει άλλο βιβλίο της ομότιτλης σειράς που να μην έχει μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη – να βρεθεί κάποια στιγμή ένας τρόπος για να συνεχιστεί η συγκεκριμένη ιστορία επί της οθόνης με ακόμα μια ταινία του franchise ή ένα spin-off, και τώρα έρχεται ο Robert Pattinsonο οποίος στη μετά-Twilight εποχή δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι επιτυχημένο – να δηλώσει πως δε θα ήταν αρνητικός στο να εξετάσει την πιθανότητα να επιστρέψει στο ρόλο του λαμπυρίζοντος βαμπίρ που τον έκανε διάσημο.

“Είμαι πάντα πολύ περίεργος. Σε ο,τιδήποτε έχει μεγάλο κοινό – ή υπάρχει ένα πιθανό κοινό για αυτό – μου αρέσει η ιδέα της ανατροπής των προσδοκιών του κόσμου. Άρα, θα μπορούσε να υπάρξει ένα ριζοσπαστικός τρόπος να γίνει [η συνέχεια του ‘Twilight’] που θα μπορούσε να έχει αρκετό ενδιαφέρον.”, είπε συγκεκριμένα ο Pattinson, ο οποίος μάλλον είναι διατεθειμένος να κάνει σχεδόν τα πάντα για να γυρίσει ο χρόνος πίσω στην εποχή που ήταν ένας από τους ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ.

Αντιθέτως, υποψιάζομαι πως η Kristen Stewart δε θα πέταγε και τη σκούφια της για να ξαναπαίξει τη Bella, αφού η κινηματογραφική της πορεία (‘Camp X-Ray’, ‘Clouds of Sils Maria’, ‘Still Alice’, ‘Café Society’, ‘Personal Shopper’, ‘Billy Lynn’s Long Halftime Walk’, κ.α.) τα τελευταία χρόνια δεν είναι καθόλου αδιάφορη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s