Ο Will Smith και ο Tommy Lee Jones δεν ήταν οι πρώτες επιλογές των παραγωγών για τους πρωταγωνιστικού ρόλους των ‘Men In Black’!

mib1Τα τρία ‘Men In Black’ κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά σχεδόν 1,7 δις. δολάρια παγκοσμίως, και αναρωτιέμαι αν θα είχαν την ίδια τύχη στην περίπτωση που το πρωταγωνιστικό δίδυμο δεν αποτελούνταν από τον μονίμως ξινό Tommy Lee Jones και τον χαρισματικό Will Smith, αλλά από τον σκληροτράχηλο Clint Eastwood και τον ψιλο-μπούλη Chris O’Donnell, οι οποίοι ήταν και οι πρώτες επιλογές των παραγωγών για τους δύο βασικούς ρόλους.

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε αυτήν την εβδομάδα ο σκηνοθέτης Barry Sonnenfeld σε συνέντευξή του, στην οποία μεταξύ άλλων είπε ότι o Steven Spielberg – ως executive producer της ταινίας – τον είχε στείλει τότε να πείσει τον O’Donnell να πάρει τον ρόλο, αλλά εκείνος – θέλοντας εξ αρχής τον Smith – έκανε στα μουλωχτά ακριβώς το αντίθετο, λέγοντας στον υποψήφιο για τον ρόλο ηθοποιό ότι ο ίδιος δεν ήταν και πολύ καλός σκηνοθέτης, και ότι το σενάριο δεν ήταν πολύ καλό, συμβουλεύοντάς τον εμπιστευτικά και “φιλικά” να μην δεχτεί τον ρόλο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s