Επιστολή-βόμβα αποκαλύπτει το ρατσιστικό υπόβαθρο του χωρισμού του Tupac Shakur και της Madonna!

makur1Πριν δύο χρόνια είχε γίνει μεγάλος ντόρος όταν η Madonna αποκάλυψε ότι είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με τον Tupac Shakur, και τώρα αυτό το απρόσμενο ειδύλλιο επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς μαθαίνουμε ότι ο αδικοχαμένος θρυλικός ράπερ ουσιαστικά χώρισε τη Βασίλισσα της Ποπ επειδή ήταν λευκή!

“Το να εμφανιστείς εσύ με έναν μαύρο άντρα, δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την καριέρα σου, ίσως και να σε έκανε να δείχνεις πιο ανοιχτόμυαλη και συναρπαστική. Αλλά για εμένα, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που πίστευα τότε, αισθάνθηκα ότι λόγω της εικόνας μου θα απογοήτευα τους μισούς από εκείνους που με έκαναν αυτό που νόμιζα ότι ήμουν. Ποτέ δεν ήθελα να σε πληγώσω.”

Αυτά παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ο μεταμελημένος ρατσιστής Tupac σε ένα εκτενές γράμμα που είχε γράψει στη Madonna από τη φυλακή ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του, και τώρα αυτή η επιστολή-βόμβα θα βγει από τις 19 μέχρι τις 28 Ιουλίου σε διαδικτυακή δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 100.000 δολάρια, και πλέον μένει να δούμε αν τα ρατσιστικά άπλυτα του Shakur θα ξεπεράσουν τα 170 χιλιάρικα που έπιασε μια προηγούμενη δημοπρατημένη επιστολή του.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s