Ο Chris Pratt και η Anna Farris σόκαραν τους πάντες με την ανακοίνωση του απρόσμενου διαζυγίου τους!

cfΣαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του διαζυγίου του Chris Pratt και της Anna Farris, οι οποίοι είχαν ερωτευτεί 10 χρόνια πριν στα γυρίσματα της ταινίας ‘Take Me Home Tonight’, παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, απέκτησαν τον τρισχαριτωμένο γυαλαμπούκα μπόμπιρά τους το 2012, και θεωρούνταν μέχρι πριν μερικές ώρες ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ!

“Με λύπη ανακοινώνουμε πως χωρίζουμε. Προσπαθήσαμε σκληρά για πολύ καιρό, και είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπούν πάρα πολύ, και για χάρη του θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την κατάσταση όσο πιο ιδιωτική γίνεται καθώς θα προχωρούμε μπροστά. Ακόμα έχουμε αγάπη ο ένας για τον άλλον, θα τιμούμε τα χρόνια που περάσαμε μαζί, και θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.”

Με αυτή τη λιτή κοινή ανακοίνωση, λοιπόν, το πρώην ζευγάρι μας πληροφόρησε μόλις πριν λίγες ώρες για τον – κατά τα φαινόμενα – πολύ φιλικό χωρισμό του, κάνοντας σίγουρα μερικές από τις πάμπολλες θαυμάστριες του γοητευτικού 38χρονου πρωταγωνιστή του ‘Jurassic World’ και του ‘Guardians of the Galaxy’ να τρίβουν χαιρέκακα τα χέρια τους.

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s