Μια πλειάδα διάσημων γυναικών περνούν από το νέο βιντεοκλίπ των Maroon 5, αλλά ο Adam Levine καταλήγει και πάλι στην καλλονή σύζυγό του!

4Η Jennifer Lopez, η Camila Cabello, η Rita Ora, η Mary J. Blige, η Gal Gadot, η Millie Bobby Brown και η Ellen DeGeneres είναι μόνο μερικές από τις διάσημες κυρίες που εμφανίζονται μαζί με τον Adam Levine στο ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ του Girls Like You’ των Maroon 5, όμως μη νομίζετε ότι όλο αυτό το αστεράτο γυναικομάνι υπονοεί ότι ο Levine είναι μπερμπάντης. Στο τέλος καταλαβαίνουμε ότι το κόνσεπτ είναι ακριβώς το αντίθετο, αφού το βιντεοκλίπ έχει έναν άκρως οικογενειακό επίλογο, με τον πιο σέξι άντρα του 2013 σύμφωνα με το περιοδικό People να αγκαλιάζει στοργικά την Behati Prinsloo και την ενάμιση έτους πρωτότοκη κόρη τους.

Το Girls Like You’ περιλαμβάνεται στο περσινό έκτο άλμπουμ των Maroon 5, και τώρα κυκλοφορεί ως σινγκλ με την Cardi B να προσθέτει μια δικιά της στροφή, η οποία νομίζω ότι δεν προσθέτει – αλλά ούτε και αφαιρεί – απολύτως τίποτα από αυτό το χαριτωμένο τραγουδάκι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s