Η Bebe Rexha και η Dua Lipa δίνουν στα 61α Grammy αλβανικό άρωμα!

1 - Copy (2)Μπορεί η Αλβανίδα Ελένη Φουρέιρα να έχει “αλώσει” την ελληνική ποπ σκηνή, αλλά η αυτή αλβανική “απόβαση” είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, αφού τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ταλαντούχες Αλβανίδες να κατακτούν τα charts παγκοσμίως, έχοντας τη Rita Ora να ανοίγει το δρόμο πριν μερικά χρόνια, και τη Dua Lipa με τη Bebe Rexha να την ακολουθούν, κερδίζοντας μάλιστα και οι δυο τους τώρα από δύο υποψηφιότητες για Grammy – από μία η καθεμιά στην κατηγορία Best New Artist, ενώ η Lipa εμφανίζεται και πάλι στην κατηγορία Best Dance Reocrding με το ‘Electricity’ και η Rexha φιγουράρει και στην κατηγορία Best Country Duo/Group Performance με το ‘Meant To Be’ με τη βοήθεια των Florida Georgia Line!

Η Bebe, λοιπόν, γιόρτασε αυτή τη μεγάλη “εθνική” επιτυχία, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με τη Dua, και γράφοντας από κάτω, “Δύο κορίτσια από την Αλβανία είναι υποψήφια για 2 Grammy. Στην καρδιά μου έχουμε ήδη κερδίσει. Σε όλα τα κορίτσια από την Αλβανία και όλα τα κορίτσια ανά τον κόσμο, όλα είναι δυνατά, γι’αυτό συνεχίστε να ακολουθείτε τα όνειρά σας και συνεχίστε να σπάτε τα καλούπια.”.

Και ξέρω πως θα είναι αδύνατο για κάποιους…βαθιά πατριώτες συμπατριώτες μας να τα “καταπιούν” όλα αυτά , αλλά η Bebe και – πολύ περισσότερο – η Dua αξίζουν τις υποψηφιότητές τους, και αν στη θέση τους ήταν δυο κορίτσια από τη δική μας ομογένεια, τότε αυτό το ομολογουμένως ψιλο-εθνικιστικό τουιτερικό μήνυμα δε θα τους πείραζε καθόλου.

Leave a comment