Μόνο το Silver Alert δεν χρησιμοποίησαν ακόμα για να προμοτάρουν την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του David Fincher!

Ένα από τα λατρεμένα χαρακτηριστικά του Αμερικάνικου εμπορικού κινηματογράφου, είναι ότι ξέρουν πώς να προωθούν τις ταινίες τους.
Δοκιμάζοντας συνεχώς φρέσκιες ιδέες, και μελετώντας το προσεχτικά μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, το πρόμο κάθε μεγάλης παραγωγής είναι ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της.

Το πολυσυζητημένο ‘Gone Girl’, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, και χρησιμοποιεί ένα από τα σχετικά πιο καινούρια social media για να προσελκύσει το κοινό.

Εδώ και μερικές μέρες, λοιπόν, η αγνοούμενη κινηματογραφική σύζυγος του Ben Affleck στην ταινία του David Fincher έχει λογαριασμό στο Pinterest, στον οποίον αν ψάξετε θα μάθετε τα ενδιαφέροντα της, τα γούστα της, αλλά θα ανακακαλύψετε και κάποια αποσπάσματα από το ημερολόγιο της, τα οποία θα μπορέσετε να τα αντιπαραθέσετε με τα όσα καταθέτει ο ύποπτος σύζυγος της στην ταινία, όταν σε λίγο καιρό θα αρχίσει να παίζεται στις αίθουσες.

Πραγματικά εμπνευσμένο!

Και μια που ανέφερα τον David Fincher, ο Αμερικάνος σκηνοθέτης δήλωσε πως συνεχίζει να θέλει πολύ να κάνει το σήκουελ του ‘The Girl With The Dragon Tattoo’, και ότι το σενάριο που έχει ήδη γράψει ο σεναριογράφος του ‘Seven’, Andrew Kevin Walker, διαφοροποιείται σημαντικά από το δεύτερο βιβλίο.

Ευτυχώς, γιατί η δεύτερη και η τρίτη Σουηδική ταινία της τριλογίας, ούτε στο μικρό δαχτυλάκι της πρώτης δεν μπορούσαν να φτάσουν.

Leave a comment