Όταν ο Justin και η Hailey συνάντησε τον Emmanuel και την Brigitte.

Διακοπές στο Παρίσι κάνουν αυτές τις μέρες ο Justin και η Hailey Bieber, και είπαν να περάσουν από το Μέγαρο Ελιζέ για να πουν ένα γεια στο προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, όπως κάνει κάθε τουρίστας που επισκέπτεται την Πόλη του Φωτός.

Ο Justin και η Hailey φωτογραφήθηκαν με τους νέους τους φίλους, Emmanuel και Brigitte, και κανείς δεν ξέρει αν αυτή η επίσκεψη στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας είχε κάποιον επίσημο σκοπό ή αν ήταν απλά ένα καπρίτσιο ενός παντοδύναμου αστέρα που μπορεί να συναντήσει όποιον τραβά η ψυχή του.

Αυτή η…συνάντηση κορυφής απαθανατίστηκε σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram o Καναδός ποπ σταρ, στην οποία βλέπουμε το ζεύγος Macron να μην μπορεί – ή να μη θέλει – να κρύψει το πόσο άβολα αισθάνεται.

Η φωτογραφία μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 5,3 εκατομμύρια likes, αλλά προκάλεσε και κάποια όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια, κυρίως από Γάλλους, οι οποίοι θεώρησαν τον Justin ακατάλληλα ντυμένο για την περίσταση, και δεν μπορούν να καταλάβουν το νόημα αυτής της συνάντησης. Άδικο έχουν;

Leave a comment